|
Chcesz od odnaleść kolegę/koleżankę z dawnych lat ? |
| Autor |
Wiadomość |
doomino
Żeglarz

Pomogła: 1 raz Posty: 65 Skąd: Gdańsk/Brzeźno/Dworska
|
Wysłany: 2009-08-29, 15:39
|
|
|
Dla mnie n-k jest przydatnym portalem i nie mam powodu wstydzić się z powodu moich znajomych a do profili obcych mi osób nie zaglądam.
Osoby z mojego pokoleni ok. 40 lat raczej nie mają czasu na głupotki, o których powyżej opowiada chłopak. |
|
|
|
 |
andrzej kalinowski
Sternik
|
Wysłany: 2009-08-29, 19:58
|
|
|
| Tak jest, jednak ten chłopiec ma rację. |
| Ostatnio zmieniony przez ml18880 2009-08-29, 22:54, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
stamp
Król Mórz

|
Wysłany: 2009-08-29, 22:08
|
|
|
Pewnie że ma racje, jednak to nic nowego. Chamstwo, głupota otaczają nas zewsząd. Aby się z tego wyrwać musielibyśmy pokasować wszystkie konta i nie tylko konta |
_________________ Pozdrawiam stamp |
|
|
|
 |
Jacko
Król Mórz

Pomógł: 6 razy Posty: 1100 Otrzymał 28 piw(a) Skąd: Gdańsk Nowy Port
|
Wysłany: 2009-08-30, 08:55
|
|
|
A ja nie kasuję. Ale bardzo rzadko tam zaglądam. A jak czasami dostanę zaproszenie od jakiegoś durnego profilu, to wtedy dodaję go do... listy ignorowanych |
|
 |
Sebastian
Adm
Pomógł: 13 razy Posty: 4269 Otrzymał 43 piw(a) Skąd: Brzeźno, ul. Junga
|
Wysłany: 2009-08-30, 09:26
|
|
|
Mi profil na n-k nie jest do niczego potrzebny. Mieszkam, gdzie mieszkałem, a kontakt mailowy bez problemu znajdzie każdy, kto wpisze moje imię i nazwisko do wyszukiwarki.
Jednak wydawanie oświadczeń z powodu likwidacji konta są nieco zabawne. |
_________________ ...w wodzie przetrwało po dziś dzień wierniejsze niż gdzie indziej na tej ziemi echo pierwotnej Muzyki Ainurów; toteż wielu Dzieciom Iluvatara nigdy nie przykrzą się głosy Morza, chociaż nie wiedzą, co w nich naprawdę słyszą. (Tolkien, Silmarillion) |
|
|
|
 |
Sebastian
Adm
|
Wysłany: 2009-12-17, 13:52
|
|
|
| Sebastian napisał/a: | | Mi profil na n-k nie jest do niczego potrzebny. |
A może się jednak do czegoś przyda: http://nasza-klasa.pl/profile/30387505 |
_________________ ...w wodzie przetrwało po dziś dzień wierniejsze niż gdzie indziej na tej ziemi echo pierwotnej Muzyki Ainurów; toteż wielu Dzieciom Iluvatara nigdy nie przykrzą się głosy Morza, chociaż nie wiedzą, co w nich naprawdę słyszą. (Tolkien, Silmarillion) |
|
|
|
 |
trolus
Król Mórz

Pomógł: 8 razy Posty: 1245 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Gdańsk-Brzeźno
|
Wysłany: 2009-12-17, 15:21
|
|
|
Tylko czemu wiek naszej stronki do 64 lata ? Nasze forum ma chyba ze 3 co nie ? |
|
 |
Sebastian
Adm
|
Wysłany: 2009-12-17, 18:17
|
|
|
| trolus napisał/a: | | Nasze forum ma chyba ze 3 co nie ? |
Nie można ustawić takiego wieku. |
|
|
|
 |
trolus
Król Mórz

Pomógł: 8 razy Posty: 1245 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Gdańsk-Brzeźno
|
Wysłany: 2009-12-17, 21:19
|
|
|
| Sebastian napisał/a: | | trolus napisał/a: | | Nasze forum ma chyba ze 3 co nie ? |
Nie można ustawić takiego wieku. |
aha rozumiem. OK |
|
 |
|
|