Przesunięty przez: Sebastian 2009-09-08, 19:38 |
Pokaz Strongman |
| Autor |
Wiadomość |
Sebastian
Adm
Pomógł: 13 razy Posty: 4269 Otrzymał 43 piw(a) Skąd: Brzeźno, ul. Junga

|
Wysłany: 2009-08-18, 09:59
|
|
|
| Bez przesady. Ja nie mam żadnych bannerów, więc chyba nie ma co wieszać. A to, że coś tam pokazało się na plakatach imprezy, to jedynie miły gest i dobra wola Marcina i organizatorów. |
_________________ ...w wodzie przetrwało po dziś dzień wierniejsze niż gdzie indziej na tej ziemi echo pierwotnej Muzyki Ainurów; toteż wielu Dzieciom Iluvatara nigdy nie przykrzą się głosy Morza, chociaż nie wiedzą, co w nich naprawdę słyszą. (Tolkien, Silmarillion) |
|
|
|
 |
ml18880
B.O.K.

Pomógł: 18 razy Posty: 2141 Otrzymał 34 piw(a) Skąd: Oczywiście Brzeźno
|
Wysłany: 2009-08-23, 18:30
|
|
|
Impreza, impreza i po imprezie.
A tu taka mała fotorelacja z zawodów.
I kolejna część. |
_________________ 102Na mknące wzdłuż alei lipowej.
 |
| Autor postu otrzymał 2 piw(a) |
|
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 2 piw(a): Sebastian, Doctor DW |
 |
Thomas Jankun
Admirał
Pomógł: 17 razy Posty: 501 Otrzymał 34 piw(a) Skąd: Connecticut
|
Wysłany: 2009-08-24, 00:20
|
|
|
Fajnie ze taka impreza dotarla na brzeznienska plaze ,
Pucianowski jest nie tylko silny ale i potrafi nauczyc mlodziez ze sila nie jest agresja!
Przy okazji pamietajmy tez o naszym nauczycielu WF -pan Wiekgus ktory propagowal w tamtych czasach kulturystyke |
|
|
|
 |
Sebastian
Adm
Pomógł: 13 razy Posty: 4269 Otrzymał 43 piw(a) Skąd: Brzeźno, ul. Junga

|
Wysłany: 2009-08-24, 08:06
|
|
|
A kto wygrał?
| Thomas Jankun napisał/a: | | Fajnie ze taka impreza dotarla na brzeznienska plaze |
Chyba już można mówić o tradycji, bo to drugi raz, jeśli mnie pamięć nie myli. Brawo chłopaki - fajnie, że Wam się chce coś robić jedynie za satysfakcję. |
_________________ ...w wodzie przetrwało po dziś dzień wierniejsze niż gdzie indziej na tej ziemi echo pierwotnej Muzyki Ainurów; toteż wielu Dzieciom Iluvatara nigdy nie przykrzą się głosy Morza, chociaż nie wiedzą, co w nich naprawdę słyszą. (Tolkien, Silmarillion) |
|
|
|
 |
Doctor DW
Król Mórz

Pomógł: 3 razy Posty: 1060 Otrzymał 39 piw(a) Skąd: Brzeźno X.Dunikowskiego
|
Wysłany: 2009-08-24, 10:26
|
|
|
| ml18880 napisał/a: | | A tu taka mała fotorelacja z zawodów. |
A tak z ciekawości: kto wygrał, jaka była kolejność końcowa ? |
_________________ Co nas nie zabije to nas wzmocni !!! |
|
|
|
 |
ml18880
B.O.K.

Pomógł: 18 razy Posty: 2141 Otrzymał 34 piw(a) Skąd: Oczywiście Brzeźno
|
Wysłany: 2009-08-24, 18:28
|
|
|
| Sebastian napisał/a: | | Chyba już można mówić o tradycji, bo to drugi raz | Nawet trzeci. |
_________________ 102Na mknące wzdłuż alei lipowej.
 |
|
|
|
 |
zreimizak
Kapitan

Pomógł: 9 razy Posty: 418 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Danzingerstrasse
|
Wysłany: 2009-08-24, 20:42 Pokaz Strogman
|
|
|
| Thomas Jankun napisał/a: | Fajnie ze taka impreza dotarla na brzeznienska plaze ,
Pucianowski jest nie tylko silny ale i potrafi nauczyc mlodziez ze sila nie jest agresja!
Przy okazji pamietajmy tez o naszym nauczycielu WF -pan Wiekgus ktory propagowal w tamtych czasach kulturystyke |
Przez przypadek sie dowiedzialem,ze pan Wielgus jest cenionym kreglarzem i nie jednego pacjenta na nogi postawil..Czy jeszcze praktykuje?-tego nie wiem.Ot taka mala historyjka dotyczaca bylego nauczyciela WF ze sp.nr.20 w Brzeznie. |
|
|
|
 |
muszelka
Kapitan

Pomogła: 2 razy Posty: 405 Otrzymał 29 piw(a)
|
Wysłany: 2009-08-31, 22:26
|
|
|
| Stasiu Wielgus jest w tej chwili bardzo chory i sam potrzebuje pomocy.Niedawno rozmawiałam z Anią(żona Stasia). |
|
 |
andrzej kalinowski
Sternik
|
Wysłany: 2009-09-01, 05:23
|
|
|
| Muszelko, jeżeli będziesz miała jesze kontakt z P.P Wielgus to proszę pozdrów ich odemnie.Miałem sporo kontaktu zwłaszcza ze Stanisławem będąc w szkole jak i po jej ukończeniu. |
|
|
|
 |
muszelka
Kapitan

Pomogła: 2 razy Posty: 405 Otrzymał 29 piw(a)
|
Wysłany: 2009-09-03, 19:21
|
|
|
| Andrzeju,wejdż na naszą klasę ,na moją stronę i tam w moich kontaktach znajdziesz Anię Wielgus. |
|
 |
andrzej kalinowski
Sternik
|
Wysłany: 2009-09-04, 03:38
|
|
|
| Dziękuję Muszelko już znalazłem kontakt :ok |
|
|